December måned nærmer sig med hastige skridt og for mange af os er november lig med hyggelig planlægning og indkøb af fine adventsgaver til en eller flere vi gerne vil forkæle lidt ekstra op til jul. 

Secondhand adventskalender

Planlægger du at forkæle din søster, mor, veninde - eller måske dig selv - i år, så vil vi gerne hjælpe dig med at give en grøn og bæredygtig adventskalender fyldt med secondhand- tøj, sko og accessories.

Med en secondhand adventskalender har du mulighed for at sprede lidt juleglæde hos en du holder af samtidigt med, at du er med til at mindske den samlede tøjproduktion på jorden ved at købe secondhand der har hængt ubrugt i et skab.

I år bliver også december og julen en anerledes tid på grund af Corona og det kan være at du af den årsag er afskåret fra at se en eller flere du holder særligt af. Med en adventskalender kan du sende en ekstra kærlig tanke til en du tænker særligt på hvis I ikke har mulighed for at ses i julen.

På webshoppen finder du mange fine secondhand-items, du selv kan sammensætte til en flot adventskalender - f.eks. finder du lækre tørklæder, tasker og andre accessories. Hvis du tænker, at modtageren vil blive glad for en lækker varm bluse til vinteren eller fortjener en smuk silkeskjorte, så finder du også et flot secondhand-udvalg heraf.

Hvis du tænker at du selv har fortjent en adventskalender - og det er vi sikre på at du har - eller du blot vil have en ekstra hånd med adventskalender-arbejdet, så lad REWEAR vælge fire af de fineste gaver for dig.

Du vælger selv det samlede beløb for adventskalenderen og du kan bestille dem lige her.

Spar penge på gaver

Adventskalendere bliver ofte en dyr fornøjelse, men hvis du køber dine gaver secondhand, kan du spare mange penge og stadig sammensætte en rigtig flot adventskalender, der vil glæde og forkæle den heldige modtager gennem december måned.

Få fri fragt

Vælg en af vores fire adventskalendere - så giver vi fri fragt.

Vælg blot lokal afhentning under levering og skriv en kommentar med navn og adresse på modtager af adventskalenderen.

Hjælp til adventskalender

Skriv en kommentar når du bestiller adventsgaver, så pakker vi dine gaver fint for dig. Vi sender også gerne dine pakker direkte til modtageren af din adventskalender - skriv blot en besked til os herom når du bestiller.

Bestil senest den 24. november for at sikre dig at pakkerne kommer frem til 1. søndag i advent.

På nem vis bliver du klar til at glæde en du holder af. Lad REWEAR hjælpe dig på vej med din adventskalender!