Black Friday er slut!

Mange tak til alle jer der kiggede forbi hos REWEAR til Black Friday. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til Black Friday 2021 hvor vi igen står klar med helt særlige tilbud.

 

Om Black Friday hos REWEAR

Black Friday er årets største udsalgsdag i Danmark. Det oprindeligt amerikanske koncept stammer helt tilbage fra 1960'erne, men har også bidt sig godt fast i Danmark og dagen skyder for alvor julehandlen i gang.

Hos REWEAR finder du gode tilbud året rundt. Vi har altid rigtig gode priser der er fastsat af vores kunder der sælger secondhand- tøj, sko og accessories hos REWEAR. Det gælder selvfølgelig også på Black Friday.

Følg med her på webshoppen, på Facebook og Instagram samt ikke mindst i vores nyhedsbrev, hvor du kan se meget mere til vores mange ekstra gode tilbud.

   

  Bæredygtig Black Friday

  Som resten af året rundt, vil vi gerne hjælpe med at gøre din garderobe lidt mere bæredygtig - også på Black Friday.

  Vi har samlet fire tips til en mere bæredygtig Black Friday lige her.

  • Køb kun det du faktisk har brug for eller mangler - eller julegaver som du ved du skal købe. Planlæg dine køb til dagen og hold dig de ting for øje.
  • Køb god kvalitet. Så holder dit tøj længere og du kan have et skønt stykke tøj i lang tid eller have mulighed for at sælge det videre når du synes det er tid til lidt forandring.
  • Køb brugt og secondhand - her kan du altid gøre ekstra gode fund!
  • Kig efter tøj og brands der er produceret under ordentlige forhold.

   

  Rigtig god Black Friday!