Velkommen hos REWEAR hvor vi hjælper kvinder med at sælge ud af garderoben - og dermed giver mulighed for at tilbyde et lækkert og stort, bredt udvalg af godt secondhand-tøj, sko og accessories.

 

Hvad kan REWEAR og hvad kan vi hjælpe DIG med?

Hos REWEAR bliver du en del af vores bæredygtige univers. I Danmark køber vi gennemsnitlig 16 kg tøj om året. Det bliver til 91.700 tons nyt tøj pr. år! Samtidigt hænger 30% af vores garderobe ubrugt hen, og når der ikke er mere plads, ender en stor del af tøjet i skraldespanden. Undersøgelser viser, at 80% af det tøj vi smider ud kun har opnået 20% af sin egentlige levetid.

Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved - og vi håber vi må hjælpe dig.

Som sælger slipper du for besværet med at sælge det tøj du har hængende i garderoben, som du ikke længere - eller måske aldrig - har fået brugt. Vi hjælper dig med alt besværet. Når tøjet er afleveret til os, sørger vi for alt - både markedsføring og salg og efterfølgende kontakt og forsendelse til køberne.

Som både køber og sælger hos REWEAR sparer du penge. Som sælger får du omsat dit (u)brugte tøj til kontanter - og som køber får du mulighed for at gøre rigtig mange gode køb - lækkert tøj til gode priser.

Vi passer rigtig godt på tøjet. Når vi får det ind bliver det hængt op, dampet og fotograferet. Når det bliver solgt, pakker vi det fint ind og sender det afsted til den nye ejer.

Vi får tøj til at leve længere.

Kærlig hilsen Betina & Line